Eksamen veloverstået i tirsdags! - så dejligt, og lig med at min lejlighed de sidste par dage har fået en ordentlig omgang...! - den var blevet godt og grundigt forsømt de sidste par uger :-)
Nu står den så på ferie i halvanden uge endnu... - og med ferie, også mere tid til at lave en lækker frokost, og til at blogge, uden at skulle kalde det for en overspringshandling :-)
Ingredienser
Til 6 stk. skal du bruge:
1 dåse tun i vand
1 mellemstort grofthakket løg (jeg havde kun rødløg, så det var det jeg brugte)
1 æg
1 dl. hakket kruspersille
1 dl. grovvalsede havregryn
salt
peber
Fremgangsmåde
- Hæl vandet fra tunen.
- Kom den i en skål, og tilsæt løg, æg, persille, havregryn, salt og peber.
- Rør det godt sammen og stil det i køleskabet i en halv times tid.
- Varm panden op med en lille smule olie
- Steg frikadellerne i 12-15 minutter ved medium varme. - Vend dem undervejs.
Jeg lavede nogle blomkålris til og en gang gulerodssalat med æble og dadler
- bon appetit!
(Lav evt. nogle ekstra og tag dem med i madpakken! - de er nemlig også super gode kolde)
(Lav evt. nogle ekstra og tag dem med i madpakken! - de er nemlig også super gode kolde)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar