torsdag den 1. november 2012

Tunfrikadeller

Eksamen veloverstået i tirsdags! - så dejligt, og lig med at min lejlighed de sidste par dage har fået en ordentlig omgang...! - den var blevet godt og grundigt forsømt de sidste par uger :-)

Nu står den så på ferie i halvanden uge endnu... - og med ferie, også mere tid til at lave en lækker frokost, og til at blogge, uden at skulle kalde det for en overspringshandling :-)
I går stod den på tunfrikadeller...

Ingredienser

Til 6 stk. skal du bruge:
1 dåse tun i vand
1 mellemstort grofthakket løg (jeg havde kun rødløg, så det var det jeg brugte) 
1 æg
1 dl. hakket kruspersille
1 dl. grovvalsede havregryn
salt 
peber

Fremgangsmåde

  1. Hæl vandet fra tunen.
  2. Kom den  i en skål, og tilsæt løg, æg, persille, havregryn, salt og peber.
  3. Rør det godt sammen og stil det i køleskabet i en halv times tid. 
  4. Varm panden op med en lille smule olie
  5. Steg frikadellerne i 12-15 minutter ved medium varme. - Vend dem undervejs.


Jeg lavede nogle blomkålris til og en gang gulerodssalat med æble og dadler
- bon appetit!

(Lav evt. nogle ekstra og tag dem med i madpakken! - de er nemlig også super gode kolde)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...