Her kommer 'opskriften' på en nem, sund og BILLIG ret, som blev serveret her i huset i aftes. Normalt ville jeg bare købe kyllingbrystfileter, men det billigste jeg kunne finde i går var en hel kylling... - så den blev smidt i gryden da jeg kom hjem, kogte i en time og blev efterfølgende brugt i wok-retten.
Mængder er vejledende, da jeg plejer at lave retten på 'gefühl'... :-)
Ingredienser:
1 porre
3-4 gulerødder
1/4 af et stort hvidkålshoved
200-300 g. kylling
Nudler
Karry
Soya sauce
salt
Tilbehør:
1 banan
Sweet chili sauce
kokosmel
Fremgangsmåde
- Skær kyllingbrystfilet i ca. 1 cm tykke strimler og svits dem på en varm pande med karry og salt.
- Tag kylling af panden og læg til side.
- Skær porre, gulerødder og hvidkål i fine strimler. Svits først porre på den varme pande, og tilsæt efterfølgende gulerødder, hvidkål, lidt ekstra karry og soya.
- Tilbered nudlerne som anvist på pakken.
- Når grøntsagerne er tilberedte, vendes kylling og nudler i.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar